• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевская подземка изменилась до неузнаваемости

    Опубликовано: 2014-03-08 08:03:00

    До відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка у столичній підземці провели низку заходів із благоустрою та на всіх станціях розмістили тематичні вітальні листівки.

    «Київський метрополітен» долучився до відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка. Так, метрополітенівці провели низку заходів із благоустрою підвідомчих територій, а для формування позитивного святкового настрою пасажирів на всіх станціях розмістили тематичні вітальні листівки. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

    Найбільше уваги приділили однойменній станції метрополітену «Тараса Шевченка». Працівники комунального підприємства, зокрема, привели до належного стану люстри й світильники в середньому залі та на платформах, замінили в них лампи розжарювання на люмінесцентні, замінили світильники у вестибюлі та касовому залі, а також здійснили капітальний ремонт мережі освітлення підземного переходу станції.

    Крім того, метрополітенівці провели на станції косметичний ремонт: ліквідували течі, побілили стелі, полакували основу колії. Виконано реставрацію барельєфу Тараса Шевченка. Орнаменти на колійних стінах були повністю очищені від осаду та відполіровані. Проведене генеральне прибирання станції, вимиті та пофарбовані люки, пожежні пости на платформі, урни для сміття. Насамкінець, метрополітенівці прикрасили колони станції плакатами з віршами Кобзаря.

    Також на станції відчинили 2 виходи з підземних переходів у бік вулиць Межигірської та Оленівської, які було повністю реконструйовано. Ці виходи тепер мають оновлений інтер’єр та екстер’єр.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.