• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бросили на произвол судьбы в лесу: ограбление под Киевом

    Опубликовано: 2014-03-08 04:03:00

    Днями до Бориспільського міськвідділу міліції звернулася 25-річна місцева мешканка і повідомила, що біля села Петрівське її пограбували двоє невідомих осіб.  Жінка розповіла, що стояла на зупинці у столиці і чекала на транспорт у напрямку міста Бориспіль. До неї під’їхав автомобіль «Chevrolet Lacetti», водій якого запропонував підвезти її додому. В салоні був також товариш чоловіка та дівчину це не насторожило, оскільки її неодноразово підвозили незнайомці.

    Однак, цього разу на меті у чоловіків було не зробити добру справу, а заробити грошей. Невідомі особи вивезли дівчину до лісу поблизу села Петрівське та, забравши в неї 400 гривень, золоті прикраси і мобільний телефон, висадили розгублену панянку з авто і втекли. Залишившись на призволяще, постраждала з допомогою добрих людей добралася до міста Бориспіль і одразу звернулася до міліції.

    Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб. Ними виявилися, раніше засуджені за вживання наркотичних засобів мешканець столиці та житель міста Буча Київської області. З’ясувалося, що чоловіки постійно заробляли гроші за спланованою схемою.  Брали на прокат автомобіль, і на зупинках громадського транспорту пропонували, переважно молодим дівчатам, свої транспортні послуги, а потім відвозили до лісу – де грабували. Награбоване здавали у ломбарди, а на отримані гроші купляли наркотичні засоби.

    Наразі правоохоронці затримали зловмисників та доставили їх до міськвідділу  міліції, де вони дають пояснення щодо свої вчинків. На сьогодні вже відомо про трьох потерпілих, яких вони пограбували. За даним фактом слідчим відділом  Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за  ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), санкція якої передбачає позбавлення волі від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває. Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів.

    Світлана Коломієць, Бориспільський МВ ГУМВС України в Київській області

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.