• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новые подробности смертельного интернет-знакомства в Киеве

    Опубликовано: 2014-03-08 01:43:58

    До Печерського районного управління міліції Києванадійшло повідомлення про те, що у дворі житлового будинку по вулиці П. Лумумби знайдено тіло молодої жінки з ремінцем від її власної сумки на шиї. Особовий склад Печерського райуправління міліції столиці було орієнтовано на встановлення місцезнаходження підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину.

    Слідчо-оперативна група райуправління виїхала за вказаною адресою, ретельно відпрацювала місце скоєння злочину, зібрала необхідний для проведення слідства матеріал. З метою встановлення можливих свідків було здійснено обхід по квартирах.

    Незабаром картина, деталі та можливі мотиви страшного злочину стали більш зрозумілими. Слідством встановлено, що у минулому році жінка в Інтернеті познайомилася з молодим чоловіком. На превеликий жаль, вона не знала, що у минулому її обранець неодноразово побував у місцях позбавлення волі, причому, одна із судимостей – за скоєння вбивства у стані афекту.

    Почали зустрічатися. 28-річний кавалер постійної роботи не мав, як і не мав бажання щось міняти в своєму житті. До того ж не соромився постійно користуватися матеріальною підтримкою своєї «симпатії». Врешті-решт, їй це набридло.

    Правоохоронці з’ясували, що 28-річна жінка напередодні зустрічалася з молодиком, якого свідки бачили кілька разів разом з потерпілою.  Молоді люди тривалий час сиділи на лавці у дворі будинку та розмовляли. Як стверджують очевидці,  діалог був надто бурхливим та емоційним. Вечір, коли жінка запропонувала чоловікові припинити відносини, став для неї фатальним.

    Вбивцю затримали в Києві через добу. Правоохоронці вилучили у затриманого прихоплені «на згадку» про кохану речі – телефон та фотоапарат. Тепер вони фігуруватимуть у якості речових доказів по справі.

    Затриманий зізнався у скоєному, йому оголошено про підозру. Ведеться розслідування.

    За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Києві

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.