• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Происшествие в автобусе: киевлянин самостоятельно пытался остановить вора

    Опубликовано: 2014-03-06 01:49:00

    Киянин Сергій того дня повертався з роботи звичним маршрутом. Біля станції метро "Мінська" сів у автобус. До дому залишалися лічені зупинки, як 55-річний чоловік почув зойки з боку задньої площадки. Не стримався і попростував туди. Побачив дівчину і жіночку, які бідкалися, що кишенькові злодії витягли у них мобільний телефон. Автобус якраз пригальмував, двері відчинилися

    і злодюжки мали намір накивати п'ятами з чужою річчю, але Сергій завадив цьому, схопивши одного з молодиків за рукав. Той випустив із рук свій трофей, натомість вистрелив захиснику жінок в обличчя і таки втік разом зі своїм подільником.

    Обікрадені схопили телефон і теж втекли, навіть не подякувавши рятівникові і не поцікавившись, чи потрібна йому медична допомога. Чоловік же самотужки подався до найближчої лікарні. Там на людину з пораненим оком навіть не поглянули і наказали звертатися в інший медзаклад. Хворому навіть не викликали "швидкої допомоги".

    Урешті дістався туди, де його оглянули. В нього виявилася тяжка контузія органа зору. Кулю медики так і не наважилися витягти. Сказали - це небезпечно. Натепер Сергій пережив вже кілька операцій. Та лікарі не дають жодних гарантій, що пацієнт бачитиме.

    А його кривдників міліціянти ще й досі не затримали. Жіночки, на захист яких став мужній чоловік, майте совість - зверніться в міліцію і допоможіть опізнати злодюжок!

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.