• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • По «горячим следам»: киевский грабитель сам себя выдал

    Опубликовано: 2014-03-06 03:03:00

    Близько дев’ятої вечора у Києві наряд групи затримання Державної служби охорони Святошинського районного відділу по лінії «102» отримав виклик на вулицю Туполева. Там було скоєно грабіж.

    Працівники міліції охорони негайно прибули на місце злочину. До правоохоронців звернувся потерпілий - водій тролейбуса. Чоловік повідомив, що повертався з роботи додому, за ним слідували двоє невідомих громадян. Відразу він на них не звернув уваги, адже в такий час на вулиці багато перехожих і майже всі йдуть додому. Згодом вони несподівано наблизились впритул, один з них миттю рвонув з рук потерпілого сумку і вони кинулися навтьоки.

    Отримавши прикмети нападників, працівники ДСО почали обстежувати прилеглу територію. За декілька кварталів від місця злочину міліціонери помітили схожого за прикметами чоловіка, який при появі патрульної машини пришвидшив ходу та виглядав знервовано. Працівники міліції охорони затримали підозрюваного. Потерпілий впізнав в ньому свого кривдника.

    Затриманого було доставлено до Святошинського райуправління міліції для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.