• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ночной инцидент под Киевом: на утро преступник был пойман

    Опубликовано: 2014-03-06 06:03:00

    Працівники карного розшуку Білоцерківського міськвідділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів затримали місцевого жителя, який погрожуючи пістолетом, вимагав у працівника АЗС (автодорога Біла Церква - Сквира) безкоштовно заправити його автомобіль.

    Близько десятої години вечора до чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції зателефонував працівник автозаправної станції, яка знаходиться в районі с. Фурси Білоцерківського району, і повідомив про розбійний напад із застосуванням вогнепальної зброї.

    На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку. Робітник АЗС розповів,  що близько десятої години вечора до АЗС під’їхав автомобіль, водій якого, погрожуючи пістолетом, став вимагати безкоштовно заправити його авто. Отримавши 20 літрів пального, чоловік на автомобілі поїхав у напрямку  міста  Біла Церква.

    Впродовж цілої ночі працівники карного розшуку розшукували нападника і під ранок таки виявили його та затримали.  У правопорушника вилучили зброю та  доставили чоловіка до райвідділу міліції. Підозрюваним виявився 37-річний місцевий мешканець, наразі він дає свідчення правоохоронцям.

    За даним фактом слідчим відділом Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Досудове розслідування триває, працівники міліції перевіряють причетність затриманого до скоєння інших злочинів.

    Тетяна Гадомська, Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.