• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Опасность под Киевом: целый полигон химических отходов

    Опубликовано: 2014-03-06 00:48:30

    Генеральна прокуратура України взяла під контроль виконання рішення Вищого господарського суду України про припинення функціонування полігону твердих побутових відходів, площею 6 га біля аеропорту «Бориспіль».

    Про це повідомили JeyNews у відділі зв’язків із ЗМІ Генпрокуратури України.

    Суд погодився з позицією прокуратури та відхилив касаційну скаргу вказаного товариства на рішення суду про зобов’язання припинити господарську діяльність щодо функціонування полігону твердих побутових відходів площею 6 га, - розаовіли в управлінні правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту Генеральної прокуратури України.

    З матеріалів справи стало відомо, що вказаний полігон розташований на відстані близько 2 км від злітно-посадочної смуги ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

    Однак діяльність по розміщенню та експлуатації полігону побутових відходів на приаеродромній території суперечить положенням Повітряного кодексу України та становить загрозу для польотів повітряних суден, і відповідно загрожує життю та здоров’ю людей.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.