• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве задержали вооруженного мужчину

    Опубликовано: 2014-02-24 23:34:00

    У 30-річного киянина було виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці з набоями. Чоловік не зміг пояснити, навіщо йому зброя, і з якою метою він збирався її використовувати.

    На сьогодні забезпечення спокою та порядку на вулицях столиці здійснюється спільними патрулюваннями правоохоронців райуправлінь міліції та загонами народної Самооборони. Така співпраця дає позитивні результати, інформує ВЗГ ГУМВС України в м. Києві

    У Дніпровському районі Києва під час охорони громадського порядку працівники патрульної служби міліції та бійці Самооборони на Русанівському масиві затримали 30-річного киянина, у якого було виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці з набоями.

    Чоловік не зміг пояснити, навіщо йому зброя, і з якою метою він збирався її використовувати.

    Відомості події зареєстровано в Дніпровському райуправлінні столичної міліції. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

    Обріз з набоями було направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України в місті Києві для проведення балістичної експертизи, за результатами якої чоловікові буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу.

    Столичні правоохоронці і надалі тісно взаємодіятимуть з загонами народної Самооборони, щоб не допустити будь-яких проявів злочинності серед населення міста.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.