• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дефицита продуктов в Киеве нет

    Опубликовано: 2014-02-21 08:02:33

    У четвер в супермаркетах Києва спостерігався ажіотаж, викликаний черговим загостренням протистояння, а також інформацією про можливе введення надзвичайного стану в столиці. Люди в паніці змітали з полиць продукти харчування, біля кас утворилися довгі черги.

    "Збільшення попиту на продукти першої необхідності, яке спостерігається в закладах торгівлі, викликане поширенням недостовірної інформації про можливий дефіцит товарів. Керівництво міста тримає на контролі ситуацію з наявністю продовольчих товарів і закликає жителів столиці не панікувати", - йдеться в повідомленні.

    У міськадміністрації вказали, що майже всі заклади торгівлі Києва, крім магазинів, розташованих в центрі, працюють у звичайному режимі. Всі торговельні мережі мають достатні запаси продуктів харчування і товарів першої необхідності, проблем з допуском в місто машин, що доставляють продукти в магазини, немає. Ринки міста Володимирський, Лук'янівський, Житній, Печерський працюють у звичайному режимі, навіть на Бессарабському ринку працюють м'ясний і молочний павільйони.

    Масштабні вуличні заворушення відновилися в Києві у вівторок. Агресивно налаштований натовп намагався підійти до парламенту України, радикали вривалися в будівлі в центрі Києва, палили автомобільні покришки, кидали каміння і коктейлі Молотова в міліціонерів. За даними міліції, радикали застосовують вогнепальну зброю. За даними МОЗ України, у масштабних вуличних заворушеннях загинули вже 67 осіб.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.