• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масштабная эвакуация в Киеве

    Опубликовано: 2014-02-14 23:14:55

    Працівники Міністерства внутрішніх справ евакуювали близько 400 пасажирів з вокзалів Києва. Оскільки заявник не вказав, який саме залізничний вокзал заміновано, міліціонери шукали вибухівки на обох вокзалах столиці. Про це «Україні комунальній» повідомили в прес-службі МВС.

    Повідомлення про мінування вокзалів надійшло до правоохоронців о 2:35. Бригади вибухотехнічної служби та кінологи з собаками шукали бомби на території. Після перевірки спеціалісти вибухівок не знайшли. «Вокзали одразу ж відновили свою роботу. За час обстеження затримки руху поїздів не допущено», – йдеться в повідомленні. Наразі міліціонери розшукують «псевдо-мінера».

    Як раніше повідомляла «У. К.», 12 лютого в МВС поступило повідомленні про мінування Центрального вокзалу Києва. Тоді міліція оточила вхід та провела необхідну перевірку.

    Катерина Білоус

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.