• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве сдают квартиры в аренду буквально за копейки

    видео
    Опубликовано: 2014-02-14 06:03:00

    Протести на Грушевського змусили продавців елітних квартир, розташованих у центрі столиці поступитися у ціні, йдеться у сюжеті "Новин 2+2".

    Ціни на покупку квартир знизились незначно, проте суттєве падіння цін ріелтори помітили на оренду квартир.

    "Ціни знизилися і знизилися до 50%. Саме в тих будинках, до яких ускладнений доступ через те, що там стоять чи міліція, чи ще щось, що закриває прохід в арки", - кажуть ріелтори.

    Власник квартири поруч з Майданом Незалежності не може здати вже більше місяця. Каже, і ціну скинув аж на 1000 гривень, але клієнтів усе одно нема. Для того, щоб квадратні метри взагалі не пустували, чоловік вирішив здавати своє житло подобово.

    Чимало пропозицій на оренду однокімнатних квартир нині з'явилося за незвично низькою для центру ціною - менше 8 тисяч грн на місяць. Ріелтори зазначають, таке падіння цін - тимчасове. Як тільки загострення у центрі столиці спаде, господарі квартир одразу піднімуть прайс.

    Нагадаємо, вартість житла в центрі Києва впала приблизно на 20%, однак ріелтори кажуть, що ціну можна збити вдвічі, якщо ситуація не заспокоїться.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.