• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Очередное «покращення» для полтавчан: тарифы на ЖКХ возрастут

    Опубликовано: 2014-02-04 23:12:09

    У нещодавно прийнятій на останній сесії Полтавської міськради є розділ, що стосується житлово-комунального господарства. Серед іншого передбачено й основні завдання та заходи на 2014 рік. Зокрема, окремими пунктом прописано здійснити «планомірний перехід до економічно обґрунтованих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій». Це завдання покладено на управління ЖКГ та КП «ЖЕО № 2». Термін — протягом першого півріччя 2014 року.

    Нагадаємо, що в кінці вересня 2013 року рішенням виконкому Полтавської міськради скасовано рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» від 01.08.2013 № 112. В зв’язку з прийняттям цього рішення продовжується дія рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» від 20.02.2008 № 150.

    Тоді міський голова Полтави так прокоментував це рішення:

    — Тарифи на житлово-комунальні послуги не змінювалися в Полтаві близько 6 років. І залишалися найнижчими в Україні навіть після їх підняття. Нормальне функціонування сфери ЖКГ за таких умов просто неможливе. На пальне та заробітну плату працівникам сфери можливо й вистачить, але замінити запасні частини чи закупити нову техніку, бодай підняти зарплату хоча б на 100 гривень тим же двірникам, яких на сьогоднішній день нам і так не вистачає чоловік 170, ми не зможемо.

    Тож під «переходом до економічно обгрунтованих тарифів» слід розуміти саме підвищення.

    Також нагадаємо, що протягом цього року КП «ЖЕО № 2» отримає на виплату зарплати 1,8 млн грн.

     

    Источник: www.poltava.pl.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.