• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новое требование для киевских автомобилистов

    Опубликовано: 2014-01-23 07:23:00

    Власників транспортних засобів у столиці попросили не паркувати свої авто на проїжджих частинах, особливо у нічний час, оскільки це заважає належному прибиранню доріг і вулиць від снігу. З таким проханням звернувся Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Григорій Семчук. Сьогодні він провів спільну нараду з керівництвом Київської міської державної адміністрації щодо ліквідації в столиці наслідків негоди.

    Григорій Семчук наголосив, що очільник Мінрегіону Геннадій Темник вимагає від комунальних служб столиці злагодженої та своєчасної роботи щодо розчищення вулиць, доріг, прибудинкових територій та обробці їх посипковими матеріалами.

    «Ми цілодобово моніторимо ситуацію в регіонах, в тому числі і в Києві. Всі служби переведені на безперервний режим роботи. Всього в Україні сьогодні на дорогах працює більше 3,5 тисяч одиниць техніки, в столиці – більше трьох сотень. Але снігопади триватимуть і завтра, тому треба скоординувати наші зусилля з тим, щоб не допустити жодних збоїв в роботі систем життєзабезпечення», - сказав Григорій Семчук.

    Він також поставив завдання комунальним службам особливу увагу приділяти розчищенню територій довкола зупинок громадського транспорту, пішохідних зон, підходів до підземних пішохідних переходів і тротуарів, станцій метро. Крім того, за словами Першого заступника Міністра, зважаючи на те, що КМДА забезпечила цілодобовий моніторинг на в’їздах до Києва руху великовагового транспорту, при необхідності, обмежувати його в’їзд до міста, щоб не створювати заторів та перешкод для роботи комунальної спецтехніки.

    «Звертаюся також до власників транспортних засобів: без особливої потреби не користуватися власним авто, а пересуватися громадським транспортом. Також важливо, щоб власники авто дослухалися до нас і не паркували свої авто на проїжджих частинах, особливо вночі, коли триває прибирання снігу. Це, з одного боку, полегшить роботу комунальникам, а з іншого – надасть можливість водіям вранці користуватися розчищеними від снігу дорогами», - сказав Григорій Семчук.

    У КМДА доповіли, що планують за допомогою волонтерів розповсюджувати серед водіїв столиці так звані інформаційні листи, які міститимуть вичерпний перелік вулиць центральної частини Києва з визначенням з якого боку, і в які дні можна на цих вулицях паркувати свій транспортний засіб. Також інформаційний лист міститиме попередження проте, що в разі недотримання Правил дорожнього руху в частині зупинки та стоянки у центральні частині міста, транспортний засіб може бути переміщений для забезпечення належного прибирання вулиць від снігу.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.