• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевлян травили опасным для здоровья сыром

    Опубликовано: 2014-01-23 08:43:00

    В одному з сіл Оратівського району працівники ветеринарної міліції виявили підпільний цех з виготовлення сирної маси.

    50-річний вінничанин разом зі своїм родичем самі виготовляли продукцію без жодних документів та санітарних книжок. Реалізовували — на вінницьких та київських ринках. Як кажуть правопорушники, свою діяльність вони розпочали у грудні минулого року.

    За словами начальника ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павла Дармограя, підпільний цех розташовувався в приміщенні колишньої їдальні. Продукцію виготовляли в антисанітарних умовах, з порушенням ветеринарно-санітарних і гігієнічних вимог та норм чинного законодавства.

    На момент перевірки у цеху працівники ветеринарної міліції виявили та вилучили 33 кілограми готової фасованої продукції на суму майже 1400 гривень.

    Як повідомляє сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції, власника виробництва притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, повідомляє ilikenews.com.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.