• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поисково-спасательная операция: двое киевлян потерялись в горах

    Опубликовано: 2014-01-20 23:44:55

    О 21:30 18 січня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення, що в районі г. Стіг полонини Драгобрат заблукали двоє київських туристів.

    Як стало відомо, двоє киян, 1990 року народження прибули на відпочинок в Рахівський район. Зупинившись в одному з готелів, розташованих на г. Драгобрат, вранці 18 січня пішли кататися на сноубордах. У зв’язку з погіршенням погодних умов (густий туман, дощ та вітер) чоловіки втратили орієнтир та заблукали.

    Повідомлення про загублення туристів у рятувальну службу поступило від керівника закладу, де вони зупинилися на відпочинок.  Не гаючи часу, на порятунок людей виїхало шість рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення.

    Близько другої години ночі 19 січня туристів було знайдено в районі полонин Урда. Медичної допомоги чоловіки не потребували. Далі відпочиваючих було супроводжено до гірськолижного комплексу на г. Драгобрат, де вони зупинилися.

    З метою попередження випадків загублення людей у горах Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до відпочиваючих з проханням на період погіршення погодних умов утриматися від походів у гори, дотримуватися правил особистої безпеки та прислухатися до порад рятувальників.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.