• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Массовая схватка в Харькове

    Опубликовано: 2014-01-20 22:53:00

    19 січня 2014 року в Харкові в Палаці спорту «Локомотив» відбувся 4-й Міжнародний турнір Kharkov Open CUP з карате-до, версія WKF.

    В рамках цього турніру за підтримки народного депутата України Дениса Дзензерського були організовані перші в Україні змагання з карате-до серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, які пересуваються на інвалідних візках.

    Київ представляли спортсменки Уляна Смірнова (спортивний клуб «Чемпіон») та Олена Молоданова (спортивний клуб «Шкільний спорт»).

    «Я займаюся карате вже більше 2 років. До сьогодні я брала участь тільки в показових виступах, їздила на спортивно-реабілітаційні збори з карате до Євпаторії. І ось нарешті видався шанс взяти участь в чемпіонаті такого рівня, адже раніше в Україні ніколи не проводилися подібні заходи для спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату», — розповідає золотий призер турніру Уляна Смірнова.

    За словами Дениса Дзензерського, подібні спортивні заходи дають можливість людям з деякими фізичними обмеженнями, але з активною життєвою позицією, максимально проявити себе і добитися поставлених перед собою цілей і результатів.

    Тренери Уляни та Олени дуже пишаються своїми підопічними, адже участь у турнірі — це вже досягнення. Слід зазначити, що цей турнір — один з кроків на шляху до участі на чемпіонаті світу, який пройде в г.Бремен (Німеччина).

    Всього в 4-му Міжнародному турнірі Kharkov Open CUP з карате-до взяло участь близько 400 спортсменів з України, Росії, Азербайджану, Туреччини, Білорусі та Грузії.

    На заході були присутні керівники спортивних федерацій всіх країн-учасниць, а також представники Харківської облдержадміністрації та Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

    Організатором турніру є Українська Федерація Карате.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.