• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новые подробности резонансного судебного дела в Киеве

    Опубликовано: 2014-01-14 00:31:25

    Суддя Києво-Святошинського району, який виносив вирок «васильківським терористам», госпіталізований в одну з клінік. Його стан важкий, повідомляє УП.

    Як повідомило джерело УП, “швидше за все, суддя в реанімації”. Разом з тим не уточнюється, у зв’язку з чим госпіталізований суддя і в якій саме клініці він знаходиться.

    Як відомо, 10 січня Києво-Святошинський суд засудив так званих “васильківських терористів” Володимира Шпару, Ігоря Мосійчука та Сергія Бевза до 6 років ув’язнення. Під судом мітингувальники кричали “Банду геть!” і заблокували будівлю суду. Після цього між мітингувальниками та “Беркутом” сталася сутичка, внаслідок якої було госпіталізовано 5 активістів. Окрім того травм зазнав екс-міністр МВС Юрій Луценко.

    Тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління МВС у Києві Валерій Мазан заявив, що “частина радикально налаштованих активістів під час зачитування вироку суду “васильківським терористам” плеснули судді в обличчя невідомою речовиною”. При цьому частина пікетувальників заблокувала виїзди з внутрішнього двору суду та прилеглі до приміщення вулиці, аби не пропустити службовий автомобіль конвою.  Окрім того голова Верховного Суду України Ярослав Романюк звернувся до правоохоронних органів з вимогою вжити “невідкладних заходів для забезпечення нормального функціонування судових установ, надійного захисту здоров’я і життя суддів та членів їхніх сімей”.

    “У Києво-Святошинському районному суді Києва група невдоволених судовим рішенням осіб замість того, щоб оскаржити його в установленому законом порядку, також вдалася до спроби фізичної розправи над суддею, який його ухвалив”, – заявив Романюк.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.