• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве поймали опасную бандитскую группировку

    Опубликовано: 2014-01-12 06:03:00

    На привокзальній площі поблизу вокзалу станції «Київ-Пасажирський» до патрульних міліціонерів звернувся 36-річний мешканець Харкова. Чоловік повідомив, що невідомі молодики прямо на посадочній платформі жорстоко його побили та заволоділи мобільним телефоном, завдавши при цьому збитків на майже 2000 гривень.

    Співробітники лінійного відділу на станції «Київ-Пасажирський» негайно розпочали проведення оперативно-розшукових заходів. Невдовзі були затримані підозрювані - 26-річний мешканець Львівської області та 25-річний житель Боярки.

    Виявилося, що старший з них був неодноразово засуджений за аналогічні злочини – крадіжки, грабежі, завдання тяжких тілесних ушкоджень... Молодший же вперше ступив на доріжку криміналу. Об’єднало таких різних людей бажання підзаробити. Самі ж молодики пояснили свій вчинок тим, що, мовляв, треба на щось жити.

    Затримані наразі перебувають під вартою, інформує СЗГ Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

    За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб), що передбачає позбавлення волі на строк до 6 років.

    «На сьогодні є підстави вважати, що затримані особи можуть бути причетні до скоєння аналогічних правопорушень, тому громадян, які впізнали в особах своїх кривдників, прошу звертатись за телефонами 465-16-02, 102», - повідомив начальник лінійного відділу на станції «Київ-Пасажирський» Олександр Харченко.

    Крім того, він наголосив: подібні випадки трапляються у першу чергу через те, що більшість пасажирів мають при собі значні суми грошей та нерідко перебувають у стані сп’яніння. Тож знаходиться чимало охочих швидко розбагатіти за чужий рахунок.

    «Тому вкотре наголошую: будьте вкрай уважні та обережні, не афішуйте свої статки, не показуйте цінні речі, тримайте гроші у надійному місці. Якщо ж прикрий випадок таки стався – не зволікайте, негайно звертайтеся до правоохоронців», – підкреслив Олександр Харченко.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.