• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Массовые ДТП в Киеве

    Опубликовано: 2014-01-11 22:53:00

    У п'ятницю 10-го січня у Києві сталося дев'ять аварій. З них п'ять - це наїзд на пішоходів.

    "За минулу добу зареєстровано 9 ДТП (5 наїздів на пішоходів), в яких 10 осіб отримали травми. Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями", - йдеться в повідомленні прес0служби Державтоінспекції.

    Всього ж за день у Києві інспектори ДАІ виявили 676 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 185 водіїв, а з початку року майже 2000. Також розповсюдженим порушенням залишається невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки. Лише за добу до відповідальності притягнуто 136 керманичів. Зокрема, за порушення правил зупинки і стоянки – 88, без необхідних документів керували автіками – 24 водія. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 38 водія.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.