• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве из запасников КГГА украли награды времен СССР

    Опубликовано: 2014-01-07 07:34:11

    За фактом крадіжки нагород часів СРСР та незалежної України із комори у КМДА столична міліція проводить досудове розслідування. Про це УНН повідомили у ГУ МВС Києва.
    Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа, зірвавши замок, проникла до складу, звідки викрала нагородні медалі та пам’ятні знаки.
    “На місці до працівників міліції звернулась заступник начальника відділу нагород та розповіла, що зникли ювелірні нагороди та пам’ятні знаки СРСР та України. Також вона повідомила, що для встановлення обсягів викраденого, за кілька днів нададуть правоохоронцям необхідну документацію”, — розповіли столичні правоохоронці.
    Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України — “Крадіжка”.
    Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення строком від 3 до 6 років.
    Триває досудове розслідування.
    Нагадаємо, вчора о 10.50 до чергової частини Шевченківського районного управління міліції звернувся диспетчер з обслуговування КМДА та повідомив про крадіжку з одного зі складських приміщень.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.