• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Инцидент в Одессе: с журналистом собирались расправиться с помощью арматуры

    Опубликовано: 2014-01-03 05:03:00

    Інцидент стався 2 січня у дворі житлового будинку за адресою Варненська 11 – А . Трохи більше тижня тому тут побувала комісія з Київської райадміністрації Одеси. Виїзд комісії відбувся після публікацій на сторінках Інтернет видання «Погляд з Одеси» та телекомпанії «Круг» інформації про нахалстрой ( прибудові до гаражу ) , який звів уродженець Узбекистану Гулімбек Павлашов . Після візиту комісії частину нахалстрою знесли.

    Журналіст Інтернет газети «Погляд з Одеси» Ігор Столяров вирішив зафіксувати факт ліквідації частини нахалстрою , що викликало у автора нахалстрою неадекватну реакцію.

    «Я не вривався до нього в гараж. Я підійшов до незаконно зведеної будови і сфотографував зруйновану частину нахалстрою . У відповідь на це Гулімбек Павлашов почав погрожувати спалити мені машину , погрожував вбити або покалічити арматурою. Я пояснив , що журналіст і виконую свою професійну діяльність , на що Павлашов відповів брудною нецензурною лайкою і новими погрозами фізичної розправи.

    Поведінка Павлашова зайвий раз доводить , що документи про узаконення зведеного їм нахалстрою оформлені «заднім числом» , відразу після візиту комісії , хоча прибудова стоїть тут вже кілька років.

    У нахалстрої, де постійно проживає Павлашов, проходять п’янки і підпільно торгували алкоголем. Їх не бентежить, що поруч знаходиться дитячий садок. Прибудова до гаражу досі не знесена» , – повідомив нам Ігор Столяров .

    Журналіст « Погляду з Одеси » Ігор Столяров подав 2 січня в Київський райвідділ міліції Одеси заяву про факт погроз фізичної розправи та перешкоджання виконанню професійних обов’язків.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.