• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Что киевляне будут друг другу дарить на Новый Год

    Опубликовано: 2013-12-29 03:02:05

    Кияни вийшли на передноворічний шопінг. Найпопулярнішими подарунками традиційно залишаються алкоголь, солодощі, іграшки, ювелірні вироби. Цьогоріч до них додалися смартфони, планшети та відеореєстратори Проте символічні подарунки розходяться не менш стрімко. Продавці кажуть, що часто покупці не знають, по що прийшли, але хочуть придбати незвичайні подарунки.

    Також кияни хочуть, щоб подарунок був функціональним або за його допомогою можна було щось згадати. Цьогоріч чоловіки особливо ретельно добирають прикраси. Через майбутній рік синього Коня за китайським календарем, купують прикраси із сапфірами. У дітей символ наступного року теж викликає захоплення. Діти хочуть на Новий рік у подарунок отримати іграшкових коней.

    Продавці кажуть, що діти визначаються швидко, а от дорослі щороку зволікають до останнього. Продавці радять не відкладати купівлю подарунків до 31 грудня, бо найкращого і за найвигіднішими цінами уже можна не застати.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.