• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новая реформа изрядно утрудним жизнь киевлянам

    Опубликовано: 2013-12-20 01:24:27

    Столична влада представилиа фінальний варіант порядку розміщення тимчасових споруд торговельного,побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності у столиці. Фінальний варіант документа про особливості застосування порядку розміщення ТС у Києві  був опублікований на сайті Київської міської державної адміністрації.

    Усі кіоски будуть встановлюватися за затвердженою Комплексною схемою розміщення тимчасових споруд, згідно з якою до кінця 2014 року в столиці має залишитися 6,5 тис. ТС. Підставою для установки торгового приміщення буде так званий паспорт прив'язки, який розроблятиметься Департаментом містобудування та архітектури і буде діяти п'ять років.

    Завдяки публічності Комплексної схеми, яка буде доступна через портал Містобудівного кадастру Києва, і контролюючі органи, і громадяни зможуть чітко визначати законність чи незаконність встановленння тимчасової споруди і вживати відповідних заходів.

    Всі інші кіоски, які не увійшли в Комплексну схему, не мають затвердженого єдиного зовнішнього вигляду, а також  паспортів прив'язки, буде демонтовано.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.