Новая реформа изрядно утрудним жизнь киевлянам

20 дек, 01:24

Столична влада представилиа фінальний варіант порядку розміщення тимчасових споруд торговельного,побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності у столиці. Фінальний варіант документа про особливості застосування порядку розміщення ТС у Києві  був опублікований на сайті Київської міської державної адміністрації.

Усі кіоски будуть встановлюватися за затвердженою Комплексною схемою розміщення тимчасових споруд, згідно з якою до кінця 2014 року в столиці має залишитися 6,5 тис. ТС. Підставою для установки торгового приміщення буде так званий паспорт прив'язки, який розроблятиметься Департаментом містобудування та архітектури і буде діяти п'ять років.

Завдяки публічності Комплексної схеми, яка буде доступна через портал Містобудівного кадастру Києва, і контролюючі органи, і громадяни зможуть чітко визначати законність чи незаконність встановленння тимчасової споруди і вживати відповідних заходів.

Всі інші кіоски, які не увійшли в Комплексну схему, не мають затвердженого єдиного зовнішнього вигляду, а також  паспортів прив'язки, буде демонтовано.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/323144.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua