• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Смертельная разборка на проспекте в Одессе: новые подробности

    Опубликовано: 2013-12-11 07:33:00

    9 грудня в Одесі затримали двох підозрюваних у вбивстві чоловіка і пораненні його товариша із застосуванням зброї.

    Як повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, підозрювані у дворі одного з будинків по проспекту Адміральському, застосувавши ніж і пристрій травматичної дії, завдали тілесних ушкоджень двом чоловікам. Один потерпілий загинув, другого поранено.

    «Під час проведення досудового розслідування працівники Малиновського райвідділу встановили причетність до стрілянини двох чоловіків - 25-річного одесита і 39-річного жителя Сумської області», - повідомили у відділі.

    Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті) ККУ.

    Як повідомляв УНІАН, в Одесі на Адміральському проспекті 3 грудня 1 особа загинула і 1 поранено у результаті бійки із застосуванням зброї. Повідомлялося, що конфлікт виник між потерпілими і двома чоловіками, які перебували в автомобілі Mercedes.

    Одного з потерпілих ударили ножем в ногу, другого - в руку, а також поранили з травматичного пістолета. Чоловік, поранений в ногу, помер в реанімації від втрати крові - ніж зачепив артерію.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.