• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Расстрел из ружья: новые подробности происшествия в Киеве

    Опубликовано: 2013-12-07 23:14:28

    За словами дружини зловмисника, який вчинив стрілянину у Києві, причиною гніву чоловіка стали ревнощі. Нібито вона поїхала до Москви у відрядження, а чоловік запідозрив її у зраді. Спочатку погрожував їй по телефону, а після її повернення – особисто. В той момент, коли жінка зайшла до квартири, її чоловік був п’яний і тримав у руці зброю, повідомили УНН у Голосіївському РУ МВС України в Києві.

    В Голосіївському районі Києва біля під’їзду в дворі п’яний чоловік бігав з пістолетом і влаштував стрілянину.

    На місці правоохоронці миттєво встановили особу зловмисника. Ним виявився господар квартири, 1969 року народження, який через обурення на власну дружину почав погрожувати їй зброєю. Жінку правоохоронці застали на вулиці. І, доки вона приходила до тями, міліціонери намагалися встановити з її чоловіком контакт і пройти до помешкання. У момент, коли один з них взявся за дверну ручку, пролунав постріл і міліціонер отримав травму руки.

    Невдовзі приїхали медики, яка доправили постраждалого до лікарні з діагнозом: (вогнепальне поранення правої кисті).

    Бідолашна ледь встигла вискочити на вулицю, при цьому жінка зачинила вхідні двері, щоб чоловік не міг вийти з квартири. В результаті чого розлючений зловмисник й почав стріляти по вхідних дверях. А коли він на деякий час втихомирився, міліціонери разом із працівниками МНС зайшли до приміщення та затримали чоловіка.

    Під час проведення огляду місця події було виявлено і вилучено: пристрій для відстрілу набоїв, споряджених гумовою кулею калібру 9 мм нарізний карабін АКМСМФ, калібру 7.62 мм, предмет, схожий на гвинтівку, три предмети, схожих на пістолети та патрони.

    Дозволи на зброю чоловік мав.

    Наразі слідчим відділом Голосіївського РУ дана подія внесена до ЄРДР за ч.4, ст. 296 (хуліганство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

    Злочинець перебуває в Голосіївському РУ ГУ МВС України в Києві. Речові докази вилучено.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.