• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве дошло до насильного захвата квартир

    Опубликовано: 2013-12-02 07:33:13

    Було ваше, стало наше! В середмісті Києва будинок продали без відома господарів! Вони про оборудку дізналися випадково. Тепер мусять доводити, що є єдиними власниками нерухомості. Й навіть не можуть користуватися помешканням, бо там оселились агресивні невідомі.

    Ось він, предмет суперечки - двоповерхова будівля на вулиці Жилянській, 24. Її співвласник Євген розповідає - купив нерухомість 2010-го і здавав приміщення різним орендаторам. Аж раптом у жовтні цьогоріч чоловік дізнався - в його нерухомості нові господарі. Ба більше - в Інтернеті побачив оголошення про новий продаж.

    Євген Бабинін, співвласник будівлі:

    - Физлицо оформило договор по договору купли-продажи с исполнительного производства, при этом наше здание не закладывалось, не продавалось и ни о каком исполнительном производстве мы не знали, если б это было, мы хотя бы были уведомлены о торгах, об оценке и тд.

    Людмила Насвищук, юрист:

    - Ми просто дізналися випадково, коли ми звернулися вчинити нотаріальну дію, ми дзіналися, що не є власниками приміщення.

    Як таке можливо - Євген не втямить. Його помічники показують документи на право власності. Підозрюють, що невідомі сфальсифікували такі самі для незаконної оборудки. Про це повідомили міліцію.

    Наталя Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

    - Дану заяву було зареєстровано згідно чинного законодавства, внесено до єрдр та розпочате КП за ст 190 - це шахрайство.

    Однак історія отримала продовження. На початку листопада будівлю силоміць захопили. Хто таке вчинив - Євген не знає, але підозри є.

    Євген Бабинін, співвласник будівлі:

    - Длительным арендатором у нас была ОР ВСК по борьбе с К та ОП, эта организация закончила договор аренды помещения и должна была передать 7 ноября, 7 ноября они позвонили нам и попросили запустить двух электриков для того, чтобы снять телефонное оборудование, эти электрики залетели в помещение, за ними запустили еще 15 бойцов.

    Свідок рушає з'ясувати - хто і з якою метою захопив будівлю. Тут усе й справді наче після погрому - побите скло, понівечені стіни. Є й молодики спортивної статури. З пресою спілкуватися не бажають.

    - Никого нет дома.

    Далі знімальна група рушає до громадської організації, яку підозрює господар приміщення. Її керівник запевняє - з будівлі виїхали, персоналу туди не відряджали.

    Юрій Лавренюк, голова Всеукраїнської спеціальної колегії з питань боротьби з корупцією:

    - Каких электриков? Зачем мне сюда посылать электриков, вы видите - мы находимся в другом помещении. Я приехал, спросил, что происходит - ты что, не видишь - милиция, народ, к нам какие-то вопросы? Нет, мы тут разбираемся. Ну разбирайтесь.

    Тож хто зазіхнув на чужу власність - обіцяють з'ясувати правоохоронці.

    Денис Терещенко, старший прокурор прокуратури м. Києва:

    - Розпочате ДР, проведені перші слідчі дії, за наслідками чого 18 листопрада визначено підслідність за РУ у Голосіївському районі. Говорити про наявність підозри ще зарано, оскільки повідомлення про підозру не складалось і нікому не повідомлялося.

    Запевняють, крім шахрайства, не залишиться без уваги й силове захоплення будівлі. За даним фактом тримає перевірка.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.