• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «300 спартанцев» окружили автомобиль на Майдане в Киеве

    Опубликовано: 2013-11-30 03:43:00

    Близько 300 працівників підрозділу "Беркут" заблокували автомобіль зі звуковою технікою, яку везли на Майдан Незалежності, передає кореспондент УНН.

    На розі вулиці Хрещатик та Велика Житомирська близько 300 працівників "Беркуту" заблокували автомобіль, який віз техніку на Майдан Незалежності.

    Однак перед цим, коли "беркутівці" почали спускатися з вулиці Інститутської на Хрещатик, активісти на Майдані повідомили, що вони попросили міліцію охороняти їх від провокацій.

    Зазначимо, раніше активісти столичного Євромайдану вже попереджали про можливі провокації.

    Як відомо, 21 листопада Кабінет міністрів України ухвалив рішення про призупинення підготовки до підписання цієї угоди. Таке рішення уряду викликало хвилю протестів під загальною назвою Євромайдан, які наразі тривають в Києві та інших містах України.

    Додамо, сьогодні Президент України Віктор Янукович у Вільнюсі не підписав Угоду про асоціацію між Україною з одного боку та державами-учасницями ЄС з іншого.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.