• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киев хотят сжечь

    Опубликовано: 2013-11-30 08:03:00

    Головне управління ДСНС України у м. Києві постійно нагадує мешканцям столиці бути обережними у поводженні з вогнем, але, на жаль, усі попередження найчастіше ігноруються. Необачність та халатність самих громадян призводить до сміттєвих пожеж, завдаючи шкоди здоров’ю та наносячи матеріальні збитки.
     
    Протягом 28 листопада сміття займалось у Шевченківському, Деснянському та Оболонському районах. У першому випадку сміття горіло у в приямку 6-поверхового житлового будинку по вул. Софійська,14.  Благо, жителі вчасно викликали пожежних і полум’я було приборкано за лічені хвилини, попередивши загоряння квартир житлового будинку.
     
    Наступний виклик про загоряння сміття у сміттєзбірнику надійшов того ж дня о 18:02 від мешканця 9-поверхового житлового будинку по вул. Сабурова, 5. Ліквідували пожежу деснянські рятувальники о 18:22.
     
    А вже о 18:20 рятувальники гасили пожежу, спричинену занесенням джерела запалення у сміття. Зайнялось воно на 8 поверсі сходової клітини 9-поверхового житлового будинку по вул. Богатирській, 20. 

    У всіх трьох випадках причиною загоряння сміття є необережне поводження з вогнем невідомих осіб.
     
    Головне управління ДСНС України у м. Києві вкотре звертається до комунальних установ столиці з проханням своєчасно вивозити сміття, а киянам радить бути якомога уважнішими та обережнішими у поводженні з вогнем і за можливості гасити полум’я власними силами.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.