• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве состоялись «похороны» светлого будущего

    Опубликовано: 2013-11-28 23:34:00

    У день початку саміту "Східного партнерства" у Вільнюсі противники партнерства України з ЄС влаштували "похорони" євроінтеграції в Києві.

    Організаторами акції стала громадська організація "Слов'янська гвардія". Так вона вирішила продемонструвати своє ставлення до співпраці Києва та Брюсселя.

    Активісти, перевдягнуті у спецформу робітників: медиків, пожежників, шахтарів та ін. принесли справжню труну, прикриту райдужним прапором, у якій, так би мовити, і "поховали"  документ про асоційоване членство України у європейській спільноті, під стіни представництва ЄС в Україні.

    Лідери організації переконані: угода не принесе українцям користі. Адже за обіцянками світлого майбутнього ховається тривала модернізація підприємств. А відтак українці залишаться без роботи.

    "Нам потрібні робочі місця не в туалетах Італії чи свинофермах у Польщі, нам потрібні місця на українських заводах, шахтах і високотехнологічних підприємствах. Ми хочемо, щоб працював "Южмаш", "Запоріжсталь", "Мотор Січ" і всі інші заводи", – сказав активіст Володимир Рогов.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.