• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жуткое ДТП на киевской трассе: есть жертвы

    Опубликовано: 2013-11-19 07:43:00
    Автомобілі ВАЗ-2106 і Opel Vivaro зіткнулися на київській автодорозі. В результаті ДТП на місці загинула одна людина, ще п'ятеро, включаючи двох дітей, постраждали.
     
    Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник відділу ГУ МВСУ в Харківській області, підполковник міліції Олег Никоненко.
     
    "ДТП зареєстроване учора близько 17:00. Авто "Жигулі" під керуванням 20-річного водія рухалося з боку селища Безлюдівка у напрямі Києва. Водій не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де рухався Opel під керуванням 44-річного чоловіка. В результаті зіткнення на місці загинув 27-річний пасажир "Жигулів". Постраждало 5 осіб: обидва водії, а також троє пасажирів Opel, включаючи 28-річну жінку і двоє дітей у віці 11 і 3 років", - відзначив Никоненко.
     
    За його словами, усі постраждалі доставлені в Харківську обласну клінічну лікарню.
     
    На місці пригоди працюють слідчі міліції і прокуратури. Встановлюються усі причини і обставини дорожньо-транспортної пригоди.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.