• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ужасная киевская статистика: за 1 сутки - 7 травмированных в ДТП

    Опубликовано: 2013-11-08 07:03:00
    За 6 листопада співробітники столичної ДАІ виявили 608 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 204 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто 122 водії, без необхідних документів керували автівками – 16; порушень правил проїзду перехресть – 11. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 37 водіїв, нформує прес-служба УДАІ міста Києва.
     
    За добу в столиці зареєстровано 7 ДТП, в яких 7 осіб отримали травми. Водії! Не порушуйте правил дорожнього руху, дотримуйтесь дистанції руху та швидкісного режиму. Особливо будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу.
     
    Аби вберегти людей від біди столична Державтоінспекція радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Цей простий і водночас надійний спосіб зменшує ризик потрапити людині під колеса. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.