• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве снова объявили войну автокофейням

    Опубликовано: 2013-10-31 23:56:08

    Після того, як в місті сталося кілька вибухів пересувних кав'ярень (цього літа вибухнули газові балони в автокав'ярнях, припаркованих на Контроктавой площі і біля метро «Деміївська»), міська влада пообіцяла їх заборонити. Однак поки виконати погрозу заважає відсутність норм законодавства, які дозволяли б застосовувати до порушників більш суворі санкції, ніж порівняно невеликі штрафи.

    Столичний Департамент благоустрою планує боротися з кав'яренями на колесах з допомогою збільшення штрафів.

    «Потрібно вносити зміни в Закони на рівні Верховної Ради - в Адмінкодекс і Закон «Про благоустрій» - з тим, щоб збільшити штрафні санкції, а також спростити систему складання протоколів», - зазначив директор Департаменту Сергій Садовий.

    Штрафують київські кав'ярні на колесах і зараз, проте в основному за порушення правил паркування. Максимальне покарання за це - 1 700 грн. Такі суми бізнесменів не лякають. Наскільки штрафи повинні зрости, щоб відбити бажання вести торгівлю на колесах, в департаменті поки вирішують.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.