• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Не прошло и полгода: в Киеве поймали опасного грабителя, обчистившего около 30 квартир

    Опубликовано: 2013-10-31 06:00:00
    Наркозалежний разом із своїм напарником пограбував 28 столичних квартир. Як розповіли в столичній міліції, квартирника-рецидивіста розшукували одночасно в п`яти районних відділеннях міліції Києва, пише газета «Сегодня».
     
    Зокрема, у Подільському районі міста злодій, не зважаючи на недавнє звільнення, встиг проявити свої «здібності» по-особливому – здійснив 28 квартирних крадіжок.
     
    Всі « вилазки» здійснювалися за однією схемою. Один із злодіїв вночі забирався в квартиру через вікно на першому поверсі. Господарі в цей час перебували вдома, і злодії про це точно знали. Але були спокійні - в такий час всі мешканці квартири спали. Цінні речі, які містилися у віконному отворі, зловмисник передавав своєму спільнику, який стояв під вікном на вулиці.
     
    Всі зловмисники вже багато років є наркозалежними. Один із них, якого правоохоронцям вдалося затримати, має кілька судимостей за квартирні крадіжки та наркотики. А другий незадовго до початку досудового слідства помер через передозування .
     
    У затриманого вилучено речові докази: крадений плазмовий телевізор, кілька нетбуків, перфоратори та інші речі. Слідство з’ясувало, що частину викраденого злодій відносив до ломбарду, частину продавав незнайомим особам. Всі гроші витрачав на купівлю наркотиків.
     
    Зараз злодій перебуває під вартою в слідчому ізоляторі міста Києва. Триває досудове розслідування.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.