• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевская «скорая» спешит не ко всем

    Опубликовано: 2013-10-29 00:24:00
    13% бригад швидкої медичної допомоги не встигають прибути на виклик в 10-хвилинний термін, як того вимагають нормативи. Принаймні про такі показники говорять в Департаменті охорони здоров'я.
     
    "87% бригад вкладаються у визначений норматив, тоді як минулого року цей показник складав лише 52%. В столиці розділені швидка та невідкладна медична допомога для дорослого та дитячого населення, спеціалізовані психіатричні бригади передані до складу профільної установи. Санітарні автомобілі швидкої медичної допомоги обладнані 150 GPRS-навігаторами та комунікаторами для отримання й виконання викликів, що дозволяє надавати екстрену медичну допомогу більш оперативно, якісно та на сучасному рівні. Оновлено парк санітарних автомобілів швидкої медичної допомоги. Так, у 2012 році було закуплено 67 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу В (63 – за кошти державного бюджету та 4 – за кошти місцевого бюджету)", - цитують заяву директора Департаменту охорони здоров’я Віталія Мохорєва в прес-службі.
     
    Нові вимоги до "швидких", зокрема, приїжджати за 10 хвилин поставили перед лікарями 1-го січня. Натомість самі працівники швидкою одразу засумнівались у їх виконанні, прибуття «швидкої» на місце події складно виконати через київські корки, розбиті та не прибрані дороги. Так, наприклад, 17-го жовтня чоловік, котрому стало зле з серцем біля метро "Видубичі", чекав на "швидку" 35 хвилин.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.