• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подробности безжалостного убийства в Киеве из-за долгов

    Опубликовано: 2013-10-25 01:03:00
    Борги штовхнули на вбивство. Молодий киянин холоднокровно убив пенсіонера-таксиста, аби заволодіти його іномаркою. Потім злочинець намагався продати авто. Та за іронією долі одним із перших, кому запропонували купити автомобіль, став двоюрідний брат убитого. Дмитро Казанцев знає більше.
     
    Це реконструкція подій. У присутності правоохоронців зловмисник показує, як завдавав жертві удари. Двадцятитрирічний киянин попросив бідолагу-таксиста зупинитися на узбіччі заміської дороги.
     
    Дочекався, коли той захотів відійти "до вітру". І пішов за ним углиб лісу. Знаряддям вбивства був звичайний молоток.
     
    - Скільки ви ударів нанесли і якою рукою?
     
    - Правой рукой, один удар.
     
    А потім ще кілька ударів. Впевнившись, що чоловік не дихає, юнак там у лісі його і залишив. За продаж автомобіля узявся одразу. Вирішив, що безпечніше буде продати через посередників. Ті і запропонували машину двоюрідному брату таксиста.
     
    Родич загиблого повідомив про це у міліцію, після чого продавців одразу затримали. Вони вивели правоохоронців власне на вбивцю, який при собі ще й речові докази мав. У його рюкзаку знайшли кредитні картки на ім'я загиблого і молоток зі слідами крові. Невдовзі підозрюваний зізнався у вбивстві.
     
    Володимир Бондаренко, начальник Оболонського районного управління столичної міліції:
     
    - В ході проведення було встановлено, що даний громадянин не мав постійного місця роботи, зате мав великі боргові зобов'язання по виплату кредити.
     
    Злочинця заарештували за статтею "Умисне вбивство". Незабаром справу передадуть до суду. За цей злочин чоловікові світить до п'ятнадцяти років тюрми.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.