• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве микроавтобус утроил ДТП на путях: новые подробности

    Опубликовано: 2013-10-20 07:33:00
    Рух трамваїв у бік залізничного вокзалу та іншого транспорту на проспекті Комарова у Києві відновлено після ДТП із мікроавтобусом.
     
    Водій та інші учасники руху не постраждали, повідомила прес-офіцер ДАІ Києва Наталія Сторожик, передає УНН.
     
    “Як пояснив водій автобуса, ніби його хтось підрізав і він не справився з керуванням та в’їхав у огорожу і зупинився на трамвайних коліях. Але ні він, ні хтось інший травм не отримав і, фактично, пошкоджень значних транспортного засобу не було. Тому водій буквально за 10 хвилин продовжив рух і всі інші учасники так само”, — сказала Наталія Сторожик.
     
    Сьогодні зранку, у Києві на проспекті Комарова мікроавтобус “Газель” пробив паркан навпроти входу в “Медмістечко” і в’їхав на колію швидкісного трамваю. Мікроавтобус пробив паркан і в’їхав на колію швидкісного трамваю. Рух трамвая "1″ і “3” був зупинений в сторону залізничного вокзалу. Також на місті події утворився затор.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.