• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве многодетную семью оставили без квартиры

    Опубликовано: 2013-10-19 04:33:00
    Буття на тринадцяти квадратних метрах. Багатодітна родина із Києва роками добивається безплатного житла. Але чергам за квадратними метрами, в яких стоїть сім'я, немає ні кінця, ні краю. На що може сподіватися родина, з'ясовувала Олена Мітясова.
     
    Нудьгувати вдома Яні не доводиться. У неї аж три сестрички, а нещодавно ще й братик народився.
     
    - Все бегают, если делаю уроки, бегают, мешают, рисуют.
     
    Усамітнитися ніде. В одній кімнаті живе дев'ятеро людей. Сплять по двоє на диванах.
     
    Алла Бондаренко, багатодітна мати:
     
    - Получается, сплю с младшей дочкой здесь я, там спят две старшие дочки, ребеночек маленький пока спит так, когда подрастет, не знаю, куда будем ложить. Там спят родители и средняя дочка.
     
    Жити в таких у мовах, бідкаються у багатодітній родині, більше немає сили. Батьки й раді, кажуть, купити квартиру, але грошей на неї за життя не заробити. Одна надія - на державу. Але ці сподівання з кожним роком розвіюються, мов дим.
     
    Олександра Люта, бабуся:
     
    - Вони мені відказують, а я їм знову пишу, знову пишу, а скрізь відкази.
     
    Родина Лютих куди тільки не зверталася - ходили і до депутатів, і до чиновників в мерію. Усюди відповідь одна - "черга ваша не підійшла". За останні п'ять років таких відмов - аж двадцять чотири. Остання - з Подільської райадміністрації.
     
    "Станом на 17.10.2013 номер загальної черги - 1012, по пільговій черзі - 102. Родина Лютих буде забезпечена житлом після підходу їх черги та передачі Департаментом будівництва та житлового забезпечення Подільського району житлової площі на їх пільгову категорію".
     
    Торік безоплатне житло в Подільському районі отримала лише одна багатодітна родина. Цього року, в райадміністрації обіцяють, забезпечити ще дві. Якщо такі темпи збережуться й надалі - не важко порахувати, довгоочікувану квартиру родина Лютих отримає років за сто!
     
    Тож, щоб не чекати, чиновники радять сім'ям-пільговикам оформити іпотечний кредит або взяти участь у програмі доступне житло.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.