• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новая катастрофа в Киеве

    Опубликовано: 2013-10-13 00:19:00
    Керівництво “Київавтодору” визнало, що понад 90 % столичних доріг непридатні для експлуатації. Про це заявив генеральний директор підприємства Петро Береговий.
     
    “Тільки 9,7% знаходяться в нормативному терміні використання. Решта, більше 90%, потребують ремонту”, – повідомив Береговий.
     
    Він також поінформував, що на сьогоднішній день в ході обстеження столичних доріг було виявлено 70 тис. метрів доріг з ямковістю.
     
    Нагадаємо, що прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що поганий стан українських доріг обумовлено, в першу чергу, відсутністю належного фінансування і дешевизною самого ремонту.
     
    Раніше Кабмін затвердив Держпрограму розвитку доріг загального користування на 2013-2018 роки вартістю 264 млрд грн, якою передбачається зростання щорічного фінансування автодорожньої галузі більш ніж у два рази – до 40 млрд грн на рік.
     
    Разом з тим в “Укравтодорі” підрахували, що на сьогоднішній день 170 тис. км українських доріг потребує заміни дорожнього покриття. На ці цілі необхідно як мінімум 450 млрд грн.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.