• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевляне получили подарков почти на миллиард

    Опубликовано: 2013-10-11 23:38:41

    Кияни в рамках деклараційної кампанії 2013 року задекларували подарунки та спадщину, отримані у 2012 році, на загальну суму 916 млн. грн.

    Про це повідомила прес-служба Головного управління Міністерства доходів і зборів України в Києві.

    Як відзначили у відомстві, дохід у вигляді подарунка або спадщини, згідно з нормами Податкового кодексу підлягає декларуванню та обкладається податком за нульовою ставкою, якщо спадщину отримують спадкоємці першого ступеня (діти, батьки, брати і сестри), та за ставкою 5%, якщо спадщину отримують не члени сім'ї.

    "За результатами кампанії декларування від подарунків та спадщини до бюджету перераховані 27 млн. ​​грн.. податку на доходи фізичних осіб", - повідомили в прес-службі.

    Як відомо, жителі Києва в рамках деклараційної кампанії, проведеної в Україні з 1 січня по 1 травня 2013 року, подали 30 тис. декларацій про майновий стан і доходи та сплатили до бюджету 317 400 000 грн. податків з доходів, отриманих у 2012 році.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.