• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевский мост трещит по швам и рассыпается на глазах

    Опубликовано: 2013-10-08 03:03:00
    Бетон цього мосту втратив свої властивості і почав кришитися, його металеві конструкції з’їдені іржею, до того ж міст протікає - про це «Голосу Столиці» розповів громадський діяч Микола Даневич.
     
    Столичний міст з розв’язкою на проспекті Науки знаходяться в аварійному стані. Про це «Голосу Столиці» розповів громадський діяч Микола Даневич, додавши, що бетон цього мосту втратив свої властивості.
     
    За словами Даневича, бетонні конструкції мосту тріщать та розсипаються, тоді як металеві конструкції з’їдені іржею, до того ж міст протікає, додав громадський діяч. Крім цього огорожу мосту, щоб та не впала на нижню магістраль, місцями приварили до відбійників, додав активіст.
     
    Як розповів Даневич, столична влада, разом з «Київавтодором» звітувала про те, що на цьому мості виконані ремонтні роботи, і він готовий до експлуатації. Мостовий перехід на проспекті Науки з’єднує проспекти Червонозоряний, 40-річчя Жовтня - Науки, вулиці Голосіївську та Саперно-Слобідську.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.