• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве случилось очередное жесткое ДТП

    Опубликовано: 2013-10-07 00:07:37
    Сьогодні у Києві, на бульварі Лесі Українки трапилася аварія. Рухаючись у центр міста по третій смузі, водій позашляховика раптово вирішив звернути з проспекту на вулицю Верхню, пише Автополігон.
     
    З якихось причин йому здалося, що крім нього на магістралі нікого немає. Хоча по сусідній правій смузі їхала маршрутка і не помітити її було можна лише, напевно, закривши очі . Водій автобуса просто не зміг миттєво зреагувати на такий хоробрий маневр і протаранив порушника.
     
    При цьому маршрутку трохи відкинуло вліво на проїжджаючі автомобілі, але ті встигли якось ухилитися. А позашляховик розвернуло на 180 градусів і тільки після цього його екстремальний порив був завершений.
     
    Відео тут: http://avtopoligon.info/news/dtp-v-kieve-na-bulvare-lesi-ukrainki-vnedorozhnik-podrezal-marshrutku-i-poluchil-v-zad-video.ht  e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.