• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевляне в несколько раз переплачивают за обувь из картона и токсичного клея

    Опубликовано: 2013-10-05 08:32:05

    Українських споживачів ошукують магазини з продажу взуття. З шаленою "накруткою" українцям продають неякісне взуття з картонними устілками та токсичним клеєм, йдеться у сюжеті програми "Територія обману". Фахівці стверджують, що в Україну ввозиться величезна кількість неякісних китайських підробок.

     

    "Те взуття, яке ввозиться в Україну, тотально ошукує споживача", - стверджує президент Ліги виробників взуття Олександр Бородиня. Але на третьосортному китайському взутті можна заробити шалені гроші. "Куплене за $ 10, продають за $ 40. Який підйом? 400%", - підраховує прибутки українських реалізаторів підробного взуття Олександр Бородиня.

     

    Проте навіть експерт помилився. Українські магазини взуття примудряються купувати пару навіть не по $ 10. А по $ 2,5. Потім таке "одноразове" взуття продають у відомій українській мережі – але вже за 100 грн ($ 12,5). Тобто з "накруткою" у 10 разів. Черевики з устілкою із пресованого картону – найчастіша підробка у взутті. Так можна здешевити одну пару на 40 %.

     

    Але така устілка миттю розлізеться після першого ж дощу. Щоб цього не сталося, її заливають клеями та смолами – дешевими та токсичними. Тож, ви можете навіть не підозрювати, що постійний головний біль, головокружіння та безсоння — через звичайні черевики. Просто їх підошву кріпили за допомогою клею із токсичним толуолом. Як повідомлялося раніше, українці отруюють себе небезпечним взуттям, яке випаровує "вбивчі" речовини.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.