• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом мажор насмерть сбил парня, свидетелям ДТП угрожают

    Опубликовано: 2013-10-04 02:03:00
    У Боярці, що на Київщині, сталася страшна аварія: водій на "Лексусі" біля пішохідного переходу на смерть збив хлопця, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.
     
    "Коли привезли його з моргу, у нього всі кості були зруйновані, і дві ноги скотчем були перемотані, бо всі ноги йому переїхали, переламали", - розповіла тітка загиблого в аварії Миколи Купріянова. Родичі загиблого побоюються, що гонщика може "відмазати" його батько з грошима та зв'язками. До того ж очевидців ДТП спочатку намагалися підкупити, а тепер залякують.
     
    Трагедія сталася у на перехресті з круговим рухом та пішохідним переходом, яке вже зажило лихої слави. Родичі загиблого показали журналістам місце аварії: "Це позашляховик, машина важка, і щоб шматок бампера лежав розбитий - це ж яка швидкість повинна бути". Того дня Микола Купріянов посварився з дівчиною. Був засмучений та розгублений.
     
    Його останні хвилини життя бачив єдиний очевидець аварії – Андрій.
     
    "Він вийшов на ось це місце, присів, закрив обличчя руками, вилетіла звідси машина на великій швидкості", - розповів Андрій Безсмертний, якого спочатку намагалися підкупити за $ 300, а тепер залякують. У позашляховику їхало двоє людей. Поряд з водієм сиділа Марина Шишич. Дівчина переконує, що парубок сидів посеред дороги, а висока швидкість "Лексуса" не залишила йому шансів на порятунок.
     
    "Я почала кричати: "Льоша, зупинись!" Він по газах ще більше і сказав, що йому вже нічого не допоможе", - розповіла учасниця ДТП.
     
    За словами Марини, за кермом був син впливового у Боярці бізнесмена. Тепер її, каже дівчина, намагаються залякати і змусити взяти провину на себе.
     
    "Зараз Олексій каже, що я сиділа за кермом. У нього є "криша", яка може захистити в будь-який момент", - запевнила Марина. Тим часом у слідства досі немає остаточної версії – хто був за кермом автомобіля.
     
    ТСН намагалася отримати версію іншого учасника ДТП. На контакт вийшов його батько-бізнесмен.
     
    "Його перед цим машина збила, він вже був сидячим, там було два удари, там сам чорт ногу зламає. Він (син Олексій, - ред.) доросла людина, у нього є адвокат. Мені, чесно кажучи, вже пофіг", - заявив батько учасника ДТП Микола Улізько.
     
    У Боярці в правосуддя особливо не вірять. Подейкують, що син бізнесмена вже кілька разів уникав відповідальності. Миколі Купріянову трагічної смерті уникнути не вдалося. Наступного тижня йому мало виповнитись 22 роки.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.