• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве намечается глобальная стройка

    Опубликовано: 2013-10-04 03:03:00
    Сьогодні Національний проект «Міська кільцева автомобільна дорога навколо міста від вулиці Столичне шосе до автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський на ділянці Київ-Бориспіль» уклав угоду про співпрацю з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC).
     
    Таким чином Держінвестпроект та IFC почали співпрацю з будівництва першої дороги в Україні на умовах державно-приватного партнерства. Згідно угоди, IFC буде здійснювати економічний і технічний аналіз нацпроекту.
     
    Проект передбачає будівництво нової ділянки кільцевої автомобільної дороги навколо Києва, який сполучатиме існуючу частину міської кільцевої дороги на правому березі Дніпра і шосе М-03 Київ-Харків-Довжанський на лівому березі Дніпра на ділянці поблизу аеропорту Бориспіль.
     
    Як розповів голова Держінвестпроекту Владислав Каськів, історія цього питання почалася, коли Президент прийняв рішення включити цей проект до складу національних, і відповідно в 2012 році було розпочато процедуру розробки ТЕО проекту з відкритою тендерною процедурою.
     
    “Цей проект державно-приватного партнерства важливий сам по собі. Він створює приклад для того, щоб все більше великих інфраструктурних об’єктів в Україні реалізувалося на принципах державно-приватного партнерства за участю приватних коштів”, – зазначив В.Каськів
     
    Згідно презентації проекту, загальна протяжність дороги складе 180-220 км, термін будівництва 4 роки.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.