• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киев ожидают серьезные потрясения

    Опубликовано: 2013-10-04 06:03:00
    В Києві все частішими стають аварії інфраструктури. Особливо це стосується ситуації із відключенням світла. Практично щодня в тому чи іншому районі міста зникає електроенергія.
     
    Зокрема, 3 жовтня вкотре зникло світло в районі станції метро «Нивки». Електропостачання тут припинилось о 13 годині, а в «Київенерго» пообіцяли, що відновиться подача електрики лише о 19 годині.
     
    Такі аварії свідчать про повний безлад в енергетичному господарстві столиці. Постійні відключення світла після захоплення «Київенерго» структурами Ахметова – свідчення того, що Ахметов  не в змозі забезпечити безперебійне постачання світла у Києві.
     
    Можна припустити, що аварії на електромережах пов’язані із старим облданнням, із відсутністю резервних потужностей, трансформатори та інше обладнання перебувають у занедбаному стані і не витримують такого навантаження.
     
    Зрозуміло, що Київ на фоні постійного відключення світла чекають серйозні потрясіння, особливо взимку, коли збільшаться навантаження на електричні мережі. А враховуючи те, що в квартирах киян досі немає тепла, можна висунути версію, що Київ не зможе забезпечити себе теплом.
     
    Отже, ми бачимо, що влада Януковича, яка здійснила окупацію Києва, не спроможна до того, щоб у столиці були електрика і тепло. Схоже, що правлячий режим здатен робити лише одне – відгодовувати яничар, «Беркут» та інші спец загони для того, щоб їх використовувати проти членів київської громади. Тому киянам треба готуватися до дуже тяжких часів. Можна очікувати, що взимку Київ з таким неефективним, непрофесійним керівництвом в особі ставлеників Януковича Попова, Гереги та іншої камарильї,  може зануритися в темряву, залишившись без електроенергії.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.