• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шокирующая правда от выжившего: настоящий убийца может разгуливать на воле в Киеве

    Опубликовано: 2013-10-04 08:03:00
    Єдиний охоронець, який вижив під час стрілянини в київському ТРЦ «Караван», Павло Феденко не впізнав в Ярославі Мазурка вбивцю. Про це він заявив під час ексклюзивного інтерв'ю програмі "Гроші", - повідомляють eizvestia.com.
     
    "Мені показали фотографії. Я сказав, що це не він. Слідчий дав мені папірець. Я підписав і все. Я не впізнав його. І слідчому говорив, що я не впізнав його: "А як бути з тим, що, якщо ця людина знову десь спливе? Як ви будете це пояснювати?", - сказав Феденко.
     
    Слід додати, що колишній охоронець не впізнав не тільки труп, але й прижиттєві фотографії Ярослава. Зокрема, на допиті йому показували всі фото.
    «На фотографіях не сильно було видно, що це він. Схожий. Схожість є, я згоден, але багато таких можна підібрати людей, які схожі. Там він якийсь сивий. А людина, яка була в кімнаті, він не був сивий: темне густе волосся. Коротко стрижений», - згадав Феденко.
     
    «Я не можу стверджувати, що саме Мазурок у мене стріляв. Я не можу стверджувати, що його поховали. Все дуже дивно, все заплутано», - сказав екс-охоронець.
    Таким чином, Павло Феденко вважає, що з головного свідка перетворився на небажаного, спогади якого не вписуються в офіційну версію.
     
    Нагадаємо, 26 вересня в київському ТРЦ «Караван» на Оболоні охоронці гіпермаркету помітили чоловіка, який намагався вкрасти флеш-карту пам'яті. Для з'ясування обставин вони запросили його в підсобне приміщення. У ході бесіди чоловік дістав пістолет і розстріляв чотирьох осіб. Троє померли на місці.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.