• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кровавая резня под Киевом: одна из жертв смогла дойти до аптеки

    Опубликовано: 2013-09-28 08:03:00
    До чергової частини Чабанівського селищного відділення міліції Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області надійшло повідомлення від фармацевта про те, що до приміщення аптеки, яка розташована в селі Новосілки, що на Київщині, зайшов чоловік, на одязі якого були криваві плями.
     
    Як з’ясували працівники міліції, вихідний день для трьох різноробочих, які займалися монтажем побутових вагончиків, розпочався за чаркою оковитої. Шумна компанія у приміщенні контрольно-пропускного пункту гомоніла про життєві негаразди. Слово за слово і вже словесна перепалка переросла у штовханину. Одному з них не сподобалось, як товариш по чарці висловився на його адресу нецензурно. Мовляв, образив, значить треба «відповідати головою». Взяв кухонний ніж, попросив напарника, аби той притримав кривдника і замахнувся.
     
    Не довго думаючи, чоловік вихопив лезо і наніс своїм нападникам удари в область живота та втік. В результаті чого один з них знепритомнів, а інший – притримуючи рукою криваву рану, на велосипеді поїхав до аптеки придбати медикаменти першої допомоги. В цей час люди, які працювали поруч, почули про бійку, викликали карету швидкої допомоги та міліцію. Надалі потерпілих чоловіків, 56-ти та 57-річного віку, медики доставили до районної лікарні Києво-Святошинського району з діагнозом проникаюче ножове поранення черевної порожнини.
     
    За словами Федора Красноярова, начальника Києво-Святошинського районного відділу міліції, оперативники доклали всіх зусиль і «за гарячими слідами» того ж дня затримали підозрюваного. Ним виявився 54-річний уродженець Кіровоградської області, який тимчасово мешкає на Київщині. Знаряддя злочину – кухонний ніж, оперативники знайшли та вилучили як речовий доказ.
     
    Наразі за даним фактом слідчим відділом Києво-Святошинського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України(умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Відносно затриманого, який раніше вже мав проблеми з законом, обрано запобіжний захід – арешт. Досудове слідство триває.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.