• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кровавая резня в гараже под Киевом

    Опубликовано: 2013-09-19 00:18:00
    Працівниками карного розшуку було затримано безхатченка, який в стані алкогольного сп’яніння підняв ніж на свого товариша по пляшці.
     
    До Білоцерківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що біля будинку на одній з вулиць було виявлено 38-річного громадянина із ножовим пораненням, якому надано медичну допомогу. На місце події виїхала слідчо–оперативна група. Невдовзі правоохоронці встановили та затримали підозрюваного, який дав відповідні покази.
     
    Як з’ясувалося, чоловіки, не маючи житла та сімей, проживали в гаражному приміщенні на території розформованої військової частини. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на ґрунті ревнощів до жінки, яка веде такий самий спосіб життя, один схопився за ніж.
     
    Наразі потерпілого госпіталізовано до міської лікарні. Відносно ж затриманого працівниками Білоцерківського слідчого відділу міліції порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Бродяга знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
     
    Источник
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.