• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве уже некуда закапывать умерших

    Опубликовано: 2013-09-17 23:48:00
    На даний момент міська влада намагається знайти для поховань нові території, пише "Коммерсант-Україна". Зокрема, ведуться переговори з обласною адміністрацією про виділення ділянки у 22 гектари ( біля Південного кладовища ) на території села Віта-Поштова.
     
    Місцева адміністрація, у свою чергу, виставила певні умови соціального характеру (наприклад, проведення водопроводу), які поки не виконані. Раніше ритуальна служба намагалася домогтися виділення ділянки у 23 гектари на території заказника "Пуща -Водиця", але проект не отримав підтримки з боку Київради. Всього, згідно з новим генпланом столиці, Києву у айближчі 15-20 років буде потрібно 220 гектарів землі для нових поховань. В якості альтернативи планується реконструкція наявних кладовищ ( з будівництвом колумбарних стінок ) і введення заборони на поховання традиційним способом у межах міста.
     
    Усього в Києві зараз налічується 29 кладовищ. Однак більшість з них доступні для поховань тільки на вже зарезервованих місцях. За першу половину 2013 року ритуальними службами столиці було проведено близько 10 тисяч поховань , у тому числі шляхом кремації. В умовах браку місць на цвинтарях, як зазначає видання, поширена нелегальний продаж ділянок. На Лісовому або Берковецькому кладовищах, зокрема, пропонують місця по 10-12 тисяч гривень.
     
    Источник
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.